foo

Vær med til at kåre årets skolebyggeri

Foto: Jørgen True

Der investeres milliarder i danske skolebyggerier i disse år, og for tredje gang i træk holder kursusvirksomheden, Nohr-Con, konference om byggeri af fremtidens skoler. Til konferencen kåres årets skolebyggeri i 2015, og du kan allerede nu stemme på de fem nominerede skoleprojekter.

En lang række forslag er bedømt af Nohr-Cons jury, der består af en forsker i læringsmiljøer, en skoleleder, og en arkitekt, der arbejder som lærer. Deltagelseskravet har været projekter over 400 kvadratmeter, der er færdiggjort i 2014/15. Tilbage står følgende fem projekter, der på hver deres måde har imponeret juryen.

  • Campus Tønder
  • Sydhavn Skole i København
  • Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet i Odense
  • Vigerslev Allés Skole i Valby
  • Kolding HF & VUC

Vinderen findes gennem en afstemning, og du kan give din stemme frem til fredag den 25. september. Konferencen finder sted den 30. september, hvor vinderen af årets skolebyggeri vil offentliggøres. På konferencen er der en række spændende oplæg, og du kan blandt andet opleve Peter Brown, Architect and School Planner, BrainSpaces (US), Søren Ejlersen, Stifter og næstformand i Aarstiderne og Kasper Kjeldgaard Stoltz, Læringsrumsanalytiker, Cand.pæd. i Rummets Sprog.

Du kan læse mere og tilmelde dig konferencen her.

21. Sep 2015 kl. 11:04